Primăria Călărași anunță organizarea tradiționalului Târg de Toamnă: Oportunitate pentru comercianți și producători locali!

Primăria Călărași anunță organizarea tradiționalului Târg de Toamnă

Primăria Municipiului Călărași, prin intermediul Serviciului Public Piețe și Oboare (SPPO), este încântată să anunțe că tradiționalul Târg de Toamnă va avea loc în perioada 1 – 8 septembrie. Evenimentul va reuni comercianți și producători locali pentru a oferi locuitorilor din regiune oportunitatea de a se bucura de produse proaspete și de calitate.

În pregătirea acestui eveniment, SPPO Călărași informează că în data de 24 august, începând cu ora 09.00, se vor aloca suprafețele destinate desfășurării activităților specifice din cadrul Târgului de Toamnă. Persoanele interesate de a participa și de a derula o activitate economică în cadrul Bâlciului sunt invitate să se prezinte la locația Oborului de cereale și animale din strada Prelungirea Dobrogei. Reprezentanții desemnați de Primărie vor coordona repartizarea terenurilor pentru standuri și tarabe, asigurând o desfășurare ordonată și eficientă a târgului.

Târgul de Toamnă de la Călărași este un eveniment de tradiție, care atrage mii de vizitatori din întreaga regiune și din afara ei. Participanții vor avea ocazia de a oferi publicului o varietate de produse proaspete și tradiționale, inclusiv alimente locale, produse de artizanat și alte bunuri diverse.

Prin această inițiativă, Primăria Călărași își propune să sprijine și să promoveze activitățile economice locale, precum și să ofere o experiență plăcută pentru toți cei implicați. Târgul de Toamnă va crea o atmosferă vibrantă și plină de culoare în oraș, contribuind la consolidarea comunității și la stimularea economiei locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*