Primăria Călărași începe o operațiune de dezinsecție în oraș, cu tratament împotriva căpușelor

Acțiune de combatere a căpușelor pe spațiile verzi. FOTO cu rol ilustrativ

Primăria Municipiului Călărași anunță că în perioada 21 – 23 aprilie se vor efectua tratamente de combatere a căpușelor, urmând să se acționeze terestru, pe spațiile verzi ale municipiului.

Tratamentul se va efectua în intervalul orar 22.00 – 06.00, în funcţie de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei. Substanțele active folosite, Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil și Butoxide, sunt avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.

Reprezentanții instituției precizează că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*