Primăria Călărași intenționează reluarea lucrările de modernizare la Piața Unirii

Piața Unirii. FOTO Primăria Călărași

Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice PT – rest de executat şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia “PT+ Execuţie Lucrări de amenajare Piaţa Unirii (Piaţa Centrală) – Rest de executat” a trecut de votul consilierilor locali, în cadrul unei ședințe extraordinare convocată de îndată.

Investiţia se referă la lucrările rest de executat la Piaţa Unirii (Piaţa Centrală ) care înseamnă atât lucrări de rezistenţă cât şi de arhitectură şi instalaţii (sanitare, termice electrice) precum şi lucrări de amenajare de trotuare, parcări şi de drumuri.

Suprafaţa terenului aferent investiţiei este de 2.310 mp, suprafaţa construită, 773 mp, suprafaţa desfăşurată 1.122 mp. Destinaţia clădirii este pentru comerţ, regim de înălţime parter+etaj parţial.

Valoarea totală a investiției este de 8.315.436,08 lei inclusiv TVA din care C+M este de 7.736.643,52 lei inclusiv TVA.

Proiectul trebuie reluat cât mai repede pentru evitarea degradării în timp a lucrărilor executate pănă în momentul de faţă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*