Primăria Călărași modernizează strada Mihail Kogălniceanu și bulevardul 1 Mai

Primăria Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Primaria Călărași a anunțat că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea străzii Mihail Kogălniceanu și a bulevardului 1 Mai.

Lucrările de execuție în cadrul proiectului ”Modernizare stradă Mihail Kogălniceanu şi B-dul 1 Mai din Municipiul Călărași, Județul Călărași” intră în linie dreaptă, după ce în data de 19 martie s-a semnat Ordinul de începere a lucrărilor și a fost predat amplasamentul constructorului.

Valoarea totală a obiectivului de investiții, finanțat prin PNI Anghel Saligny, este de 5.854.462,70 lei (TVA inclus). Valoarea finanțată de la bugetul de stat este de 5.553.866,74 lei (TVA inclus), diferența de 300.595,96 lei (TVA inclus), urmând să fie asigurată de la bugetul local.

Proiectul vizează modernizarea str. Mihail Kogălniceanu, (340,04 m) și respectiv a B-dului 1 Mai, (1479,83 m), în lungime totală de 1820 m. Lucrările vor fi realizate de SC ZMC Trading. Termenul de execuție este de 16 luni.

Primăria Municipiului Călărași mai derulează alte 3 proiecte prin PNI Anghel Saligny, după cum urmează:

Modernizare străzi în Cartierul Mircea Vodă, Lot 2 (în executare)

– Valoarea totală a obiectivului de investiţii: 20.520.979,78 lei (TVA inclus)

Modernizare străzi Cartierul Măgureni (în executare)

– Valoarea totală a obiectivului de investiţii: 10.272.289,69 lei (TVA inclus)

Reabilitare și modernizare strada Independența, tronson str. Dobrogei – str. Păcii (s-a emis Ordinul de începere a lucrărilor pe 29 martie 2024)

– Valoarea totală a obiectivului de investiţii: 7.207.088,80 lei (TVA inclus)

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*