Primarul comunei călărășene Cuza Vodă, Adrian Popa, a murit infectat cu noul coronavirus

Primarul comunei Cuza Vodă, Adrian Popa, a murit infectat cu noul coronavirus

Primarul comunei Cuza Vodă, Adrian Popa, a murit, duminică dimineață, după ce fusese internat în urma infectării cu COVID-19.

Adrian Popa, care suferea de diabet și obezitate, a fost confirmat cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile, fiind internat în spital. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, el s-a stins din viață în această dimineață.

„Îmi iau <<Rămas bun>> de la un prieten și un om drag sufletului meu, Adrian Popa, primarul comunei Cuza-Vodă. Cuvintele nu pot înlocui pierderea ta din viața familiei tale tinere și nici din a noastră. Dumnezeu să-ți poarte sufletul spre Lumină, Adi!”, a scris pe pagina sa de socializare președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Vestea morții lui Adrian Popa l-a întristat și pe deputat liberal de Călărași, Emil Florian Dumitru:

„Vestea că Adrian Popa, primarul localității Cuza-Vodă, s-a stins din viață, lăsând în urmă durere și tristețe, ne-a șocat pe toți. Probabil numai Dumnezeu știe de ce a ales ca drumul său în viață, alături de cei dragi, să se termine mult prea devreme. Nu am pierdut doar un coleg liberal, ci și un prieten, un om destoinic și onest. Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să te ierte, Adi!”, este mesajul postat de Emil Florian Dumitru.

Şi PNL Călăraşi a postat un mesaj de condoleanțe în memoria primarului Adrian Popa:

„Adrian Popa, primarul liberal al comunei Cuza-Vodă, a pierdut lupta cu virusul nemilos care ne-a răpit oameni dragi. O luptă nedreaptă, a cărui victimă a căzut un alt coleg excepțional, un familist, un primar apreciat și iubit de comunitate. Suntem alături de familia îndurerată și ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în dreapta sa pe bunul nostru coleg, Adrian Popa!”.

La fel și PNL Municipiu Călărași:

„Cu profundă tristețe am primit vestea decesului celui care a fost Adrian Popa, primar al comunei Cuza Vodă. A fost un coleg deosebit, un bun prieten și un liberal în adevăratul sens al cuvântului. Suntem alături de familia îndurerată și sperăm să treacă cu bine peste aceasta durere. Dumnezeu să îl ierte! Dumnezeu să îl odihnească!”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*