Băiat de 14 ani, înjunghiat de doi tineri, de 16 ani, în Călărași  

Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat de doi tineri, de 16 ani, în municipiul Călărași.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 10 martie, ora 21:33, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o persoană a fost înjunghiată.

“În fapt, un tânăr, de 14 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi fost agresat fizic și lovit cu un obiect tăietor înțepător.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au condus la identificarea autorilor, doi tineri, de 16 ani, din municipiul Călărași” – IPJ Călărași.

În baza delegării procurorului, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Călărași, cei doi tineri au fost prezentați procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, care a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor și lovire sau alte violențe.

Cei în cauză urmează a fi prezentați Tribunalului Călărași, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în baza delegării procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii infracțiunii.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*