Șase persoane cercetate penal în cazul bărbatului filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu o oaie

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Acțiuni ale polițiștilor călărășeni.

Polițiștii călărășeni cercetează, în total, șase persoane în cazul bărbatului filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu o oaie. Anchetatorii au stabilit că filmarea era veche de un an, iar proprietarul animalului, care a asistat la faptă, a sacrificat ulterior oaia pentru consum.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, agenții din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu au continuat cercetările în cazul unui bărbat care ar fi întreținut raporturi sexuale cu o ovină, șase persoane fiind identificate că ar fi fost prezente la fața locului în momentul incidentului.

„Filmarea a fost realizată în vara anului 2019, fiind distribuită pe o rețea de socializare în cursul lunii octombrie. Totodată, s-a stabilit că ovina aparținea unui bărbat ce era prezent în momentul comiterii faptei. Ulterior la finele anului 2019, aceasta fiind sacrificată pentru consum propriu”, au precizat anchetatorii.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Jegălia, județul Călărași, iar pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor. Față de un al doilea bărbat, în vârstă de 19 ani, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de instigarea la rănirea sau schingiuirea animalelor și violarea vieții private. De asemenea, alte patru persoane prezente în momentul comiterii faptei sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigarea la rănirea sau schingiuirea animalelor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*