Un călărășean a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție după ce și-a agresat fosta concubină

Un bărbat din Călărași a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție după ce și-a agresat fosta concubină.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 15 martie, în jurul orei 11:54, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U.112, de către o femeie, de 46 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că fostul concubin încalcă ordinul de protecție.

“Din verificările efectuate, a reieșit faptul că în jurul orei 11:50, în timp ce femeia se afla la o unitate școlară din municipiu, la aceasta ar fi venit fostul concubin, în vârstă de 48 de ani, cu scopul de a purta unele discuții.

Totodată, femeia a susținut faptul că la data de 14 martie a.c., ar fi fost contactată telefonic, în repetate rânduri, de acesta.

Menționăm, la data de 27 februarie a.c., pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție, prin care i-a fost interzis să se mai apropie de femeie și de fiul lor minor la mai puțin de 100 de metri, pentru un an.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotiva căreia a fost emis un ordin de protecție.

Ulterior, la data de 16 martie a.c., în jurul orei 15:30, femeia ar fi revenit la domiciliu, unde, în imobil l-ar fi găsit pe fostul concubin și, în urma unui conflict spontan, acesta ar fi lovit-o cu palma în zona feței, încălcând totodată ordinul de protecție” – IPJ Călărași.

În urma administrării probatoriului în cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violețe și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, față de bărbat fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*