Proiectul privind modernizarea unor străzi în cartierul Măgureni intră într-o nouă etapă

FOTO Primăria Călărași

Proiectul privind modernizarea unor străzi în cartierul Măgureni intră într-o nouă etapă după ce a fost semnat Ordinul de începere a lucrărilor precum și Procesul verbal de predare primire a amplasamentului și a bornelor de reper pentru obiectivul “Modernizare străzi Cartier Măgureni”, finanțat în cadrul PNI Anghel Saligny.

Străzile care fac obiectul acestui proiect sunt: Păcii, Petroşani, Lupeni, Dimitrie Cantemir, Vasile Lupu, Intr. Păcii, Mircea Vodă, Vlad Ţepeş, Vasile Conta, Dimitrie Bolintineanu, Costache Negruzzi, Intr. Petroşani, Agricultori, Viilor, Prel. Vasile Conta. Lungimea totală a acestor străzi: 4.435,45 metri.

Termen de execuție: 01.09.2024

Valoarea totală a obiectivului: 10.015.754,35 lei (TVA inclus)

Suma alocată de la bugetul de stat: 9.434.130,47 lei (TVA inclus)

Contribuţia de la bugetul local: 581.623,88 lei (TVA inclus).

Contractul de finanțare a fost semnat pe 4 aprilie 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*