PSD Călărași își propună să obțină un scor de 60% la alegerile locale din 9 iunie

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Ion Samoilă, la conferința de presă a PSD Călărași.

Organizația județeană a PSD Călărași își propune să obțină un scor de 60% la alegerile locale din 9 iunie. Anunțul a fost făcut astăzi într-o conferință de presă de Ion Samoilă, secretarul executiv al organizației.

Ion Samoilă a declarat în cadrul acestei întâlniri cu presa cum a decurs perioada de precampanie pentru social-democrații călărășeni.

Astăzi este ultima zi de precampanie. În toată această perioadă organizația județeană a avut multe întâlniri în majoritatea localităților din județ. Am avut întâlniri cu cetățenii. Noi am prezentat realizările pe care le-am avut în acest mandat. Am ascultat propunerile dumnealor privind viitorul. Ce își dorește fiecare în localitatea lor, în zona lor. Le-am notat. Aprecierile sunt bune. Inclusiv în municipiul Călărași am făcut întâlniri în toate cartierele. Am avut întâlniri cu foarte mulți cetățeni, iar feedbackul este unul foarte, foarte bun. Întrăm încrezători în această campanie. De mâine se deschide oficial campania electorală”, a spus Ion Samoilă.

El a anunțat și care este ținta PSD Călărași pentru alegerile locale din 9 iunie.

”În 2020 am intrat în competiție electorală cu 17 primari în funcție și am ieșit cu 27 și am câștigat zece primari și majoritatea în Consiliul Județean. Acum intrăm în această competiție cu 33 de primari în funcție. Sunt convins că pe 9 iunie în urma calculelor făcute de noi ne-am propus ca target că obținem 60% la vot direct. Este un scor bun pe care ne gândim să îl atingem. Avem calcule realiste. Avem șanse reale ca în cel puțin șase localități să ne batem la câștigarea primăriei. Ne respectăm adversarii, dar suntem căliți în aceste bătălii electorale.  Vrem să rămânem în vârful clasamentului”, a mai spus secretarul executiv al PSD Călărași.

 

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*