VIDEO Vasile Iliuță: “Ținta PSD Călărași este de a obține peste 50% la alegerile europarlamentare”

Vasile Iliuță. FOTO Adrian Boioglu

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a spus că ținta organizației județene pe care o conduce este de a obține peste 50% la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Vasile Iliuță a organizat astăzi, o conferință de presă, la sediul organizației județene PSD Călărași.

În debutul întâlnirii, liderul PSD Călărași s-a referit la vizita pe care ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a făcut-o în județ.

La nivelul județului Călărași am avut o vizită a ministrului Agriculturii care în discuțiile cu fermierii a stabilit lucrurile de rezolvat și de planificat pentru ceea ce înseamnă legislația actuală, ceea ce înseamnă subvențiile din agricultură, subvenția pe motorină”, a spus Vasile Iliuță.

Președintele PSD Călărași a mai anunțat în conferința de presă numirea subprefectului Virgil Diaconu în funcția de coordonator de campanie pentru municipiul Călărași la alegerile europarlamentare.

“Subprefectul Virgil Diaconu a fost numit coordonator al municipiului Călărași pentru ce înseamnă alegerile europarlamentare, împreună cu primarul Marius Dulce. Amândoi vor face echipă ca peste 50% dintre cei care se prezintă la vot să fie convinși de către cei doi că avem măsuri duc la prosperitate și la bunăstarea cetățenilor”, a declarat președintele PSD Călărași.

Subprefectul Virgil Diaconu, prezent în conferința de presă, a vorbit despre aceste noi atribuții pe care le-a primit.

“Este și o mare onoare și o mare grijă, dar și o responsabilitate. Este o onoare pentru că partidul s-a gândit la mine. Ceea ce înseamnă că munca mea nu a fost degeaba. Este onoare că voi coleg cu Marius Dulce, primarul care are cele mai mari realizări de la Revoluție încoace. Este o grijă pentru avem nevoie de bani în continuare. Peste un milion de euro a adus primarul Călărașiului în oraș, de peste 50 bugetul anual al Primăriei. S-au realizat multe, dar mai sunt lucruri de făcut.

Este și o mare răspundere pentru că noi ne-am propus să depășim 50% la europarlamentare. Absenteismul e boală grea. Vom încerca să convingem oamenii că dacă ne vor vota noi vom face în continuare lucruri pe care le-am făcut și până acum. Avem nevoie de bani europeni, iar pentru asta trebuie să obținem un scor bun la europarlamentare”, a declarat Virgil Diaconu.

Vasile Iliuță a povestit ce discuție a avut cu europarlamentarul Mihai Tudose.

“Coordonatorul național al campaniei pentru europarlamentare este fostul prim-ministru Mihai Tudose. Am vorbit cu domnia sa. Domnia sa a spus clar că așteptările de la județul Călărași sunt mai mult de 50% + 1”, a spus Iliuță.

Liderul PSD Călărași a avut și un mesaj pentru liberalii din județ.

“Să vină să construim împreună și să implice, pentru că avem nevoie și de expertiza celor din PNL. Sunt oameni buni în PNL, care sunt trași pe dreapta și la momentul ăsta am rămas singuri. Parcă suntem singuri pe o pistă de alergare fără ca ei să fie prezenți cu noi în această competiție. Avem nevoie de expertiza lor să vină să se implice și împreună să construim la Călărași. Echipa politică PNL astăzi a fugit cu scaunele. Nu sunt prezenți pe nicăieri, nu participă la nicio întâlnire”, a mai declarat președintele PSD Călărași.

În finalul conferinței, Vasile Iliuță că la alegerile locale de anul viitor vor fi mulți primari de la PNL care vor candida din partea social-democraților, fără a intra în alte amănunte.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*