Reparațiile la trecerea la nivel cu calea ferată de la Drajna Nouă, în etapa finală de execuție

Reparațiile la trecerea la nivel cu calea ferată de la Drajna Nouă vor fi gata în data de 7 iunie. FOTO CFR Infrastructura

CFR Infrastructură anunță că lucrările de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Drajna Nouă sunt în plină desfășurare, însă, din cauza condițiilor meteo, termenul pentru redeschiderea traficului rutier a fost decalat de constructor pentru a doua parte a zilei de 7 iunie, față de termenul inițial – 6 iunie.

Lucrările de reparații constau în montarea de dale strail și refacerea sistemului rutier în vederea creșterii gradului de siguranţă a circulației rutiere și feroviare. Amenajarea trecerii la nivel cu calea ferată se realizează cu dale noi din cauciuc, iar de o parte și de alta a căii ferate, la marginea drumului, se montează parapete metalice de ghidare a vehiculelor, în zona trecerii la nivel.

Condiții de circulație:

În perioada de execuție a lucrărilor la trecerea la nivel cu calea ferată de la km CF 111+177, traficul feroviar se va realiza alternativ pe câte un fir de circulație, iar traficul rutier se va desfășura alternativ pe o singură bandă de mers, conducătorii auto fiind rugați să respecte în timpul zilei, în intervalul orar 07.00 – 20.00, traseul semnalizat cu piloți de dirijare, dotați cu stații de emisie recepție iar, în timpul nopții, în intervalul orar 20.00-07.00, dirijarea circulației se va realiza pe baza semafoarelor electrice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*