Sancțiunile contravenționale aplicate, în ultima săptămână, de polițiștii călărășeni depășesc 430.000 de lei

Acțiune a polițiștilor călărășeni de la Rutieră. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii călărășeni au intervenit, în cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, la peste 399 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 67 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier, iar 6 persoane au fost depistate în flagrant.

Potrivit IPJ Călărași, în săptămâna 1 – 7 noiembrie, peste 900 de polițiști au acționat, la nivelul județului, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 136 de acțiuni și s-a intervenit la 399 de evenimente, dintre care 397 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților au fost constatate 91 de infracțiuni, 6 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10  măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.319 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 430.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 8 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 67 de permise de conducere și retrase 14 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*