Restaurantele, cafenelele și locațiile care găzuidesc jocuri de noroc din localitatățile călărășene Fundulea, Chirnogi și Ștefan cel Mare se închid de pe 7 octombrie. Măsura este menită să combată creșterea excesivă a cazurilor de COVID-19

Spalatul pe mâini poate să prevină infecția cu Noul Coronavirus. FOTO ivabalk
Spalatul pe mâini poate să prevină infecția cu Noul Coronavirus. FOTO ivabalk

Localitatea Ștefan cel Mare din județul Călărași a înregistrat o creștere alarmantă a cazurilor de persoane infectate cu Noul Coronavirus. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași a luat decizia ca unitățile de alimentație publică din localitate să fie închise. Aceeași situație are loc și la Fundulea și Chirnogi.

Măsura a fost luată începând cu 7 octombrie 2020 și vizează activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare, și/sau ăuturilor alcoolice și nealcoolice de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor.

Terasele în aer liber își pot desfășura în continuare activitatea cu condiția ca între mese să fie cel puțin 2 metri, iar la o masă să nu fie așezate mai mult de 6 persoane.

Locațiile care găzduiesc activități legate de jocurile de noroc se închid și ele tot pe 7 octombrie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*