Restaurantele, cafenelele și locațiile care găzuidesc jocuri de noroc din localitatățile călărășene Fundulea, Chirnogi și Ștefan cel Mare se închid de pe 7 octombrie. Măsura este menită să combată creșterea excesivă a cazurilor de COVID-19

Spalatul pe mâini poate să prevină infecția cu Noul Coronavirus. FOTO ivabalk
Spalatul pe mâini poate să prevină infecția cu Noul Coronavirus. FOTO ivabalk

Localitatea Ștefan cel Mare din județul Călărași a înregistrat o creștere alarmantă a cazurilor de persoane infectate cu Noul Coronavirus. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași a luat decizia ca unitățile de alimentație publică din localitate să fie închise. Aceeași situație are loc și la Fundulea și Chirnogi.

Măsura a fost luată începând cu 7 octombrie 2020 și vizează activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare, și/sau ăuturilor alcoolice și nealcoolice de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor.

Terasele în aer liber își pot desfășura în continuare activitatea cu condiția ca între mese să fie cel puțin 2 metri, iar la o masă să nu fie așezate mai mult de 6 persoane.

Locațiile care găzduiesc activități legate de jocurile de noroc se închid și ele tot pe 7 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*