Ziua internaţională pentru nonviolenţă în școală

IPJ Călărași. FOTO Adrian Boioglu
IPJ Călărași. FOTO Adrian Boioglu

“Ziua Internațională a Nonviolenței în școli” este sărbătorită în data de 30 ianuarie.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară vor organiza sesiuni de informare a copiilor, având ca obiectiv conștientizarea urmărilor unui comportament violent, fie că este vorba despre violență fizică sau psihică.

De asemenea, se va demara concursul național de creație cu tema „Siguranță școlară”, ce se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 25 martie a.c., în 5 școli din județul Călărași.

Concursul constă în realizarea unui material care va cuprinde un logo și un slogan de însoțire pe tema siguranță scolară.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*