Reținut după o șicanare în trafic

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, după o șicanare în trafic.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 3 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au fost sesizați, prin plângere, de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Oltenița, județul Călărași, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul în orașul Budești, a fost blocat în trafic de un tânăr, de 28 de ani.

“În fapt, pe fondul unui conflict mai vechi, tânărul, de 28 de ani, alături de o altă persoană, ar fi pornit în urmărirea autoturismului în care se afla bărbatul de 36 de ani, l-ar fi blocat în trafic și l-ar fi amenințat, având în mână un obiect tăietor-înțepător.

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița, Poliției Orașului Budești și luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au efectuat o percheziție la domiciliul tânărului, fiind ridicat un obiect tăietor-înțepător, ce ar putea fi corpul delict în prezenta cauză.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă” – IPJ Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*