SC Drumuri și Poduri SA Călărași a modernizat DJ306, de la Socoalele până la intrarea în județul Ialomița

Asfaltări pe DJ306. FOTO SC Drumuri și Poduri SA Călărași

SC Drumuri și Poduri SA Călărași continuă proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere din județul Călărași și a derulat câteva proiecte și în ultima perioadă.

Una dintre investițiile importante este asfaltarea DJ306, din localitatea Socoalele până la limita cu județul Ialomița. Lucrările au debutat anul trecut, când s-au efectuat aranjamentele necesare, inclusiv punerea de balast și piatră spartă pentru pregătirea fundamentului rutier. Anul acesta, proiectul este aproape finalizat, pe o distanță de 2 kilometri. Pentru a asigura siguranța traficului, urmează ca în perioada următore să fie aplicate marcaje rutiere și să fie montate indicatoare corespunzătoare.

De asemenea, pe DJ304, între Plevna și Dorobanțu, au fost realizate lucrări de turnare de plombe pentru a remedia deficiențele din suprafața carosabilă și pentru a asigura un traseu mai sigur pentru șoferi.

Un alt aspect important în cadrul acestor investiții în infrastructura rutieră este siguranța participanților la trafic. În acest sens, la Oltenița, au fost montate indicatoare rutiere noi pentru a ghida șoferii și pentru a preveni potențiale situații periculoase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*