Scandal la o nuntă în Dragalina: cinci bărbați sunt cercetați acum pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere

Mașină de Poliție

Cinci bărbați sunt cercetați de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

Potrivit IPJ Călărași, în seara zilei de 14 ianuarie, în jurul orei 21.00, mai multe persoane s-au deplasat în comuna Dragalina pentru a participa la o nuntă, iar pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, un bărbat, de 33 de ani, a fost agresat fizic. De asemenea, au fost provocate distrugeri la două autoturisme.

Ca urmare a probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași și Secției 4 Poliție Rurală Dragalina, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 35 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*