Ședința lunară a Colegiului Prefectural

Ședința Colegiului Prefectural. FOTO Prefectura Călărași

Joi, 25 ianuarie 2024, începând cu ora 10.00, a avut loc ședința lunară a Colegiului Prefectural. Au fost discutate, conform ordinii de zi, următoarele materiale:

Bilanțul activității desfășurate de Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Călărași în perioada 2014-2020 și tranziție 2021-2023

Managementul tipurilor de risc – Hotărârea nr. 577 din 03.08.2016 privind managementul tipurilor de risc

Analiza activității CRFPA Călărași în anul 2023, din perspectiva indicatorilor de performanță și a proiectelor implementate

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*