Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Călărași își suspendă activitatea

Prefectura Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Prefectura Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Călărași a fost suspendată temporar, începând cu data de 17 noiembrie, din cauza situației generate de pandemia COVID-19. Activitatea va fi reluată în data de 02 decembrie.

Potrivit Prefecturii Călărași, candidații programați în această perioadă pentru susținerea probei practice în vederea obținerii permisului de conducere vor fi reprogramați și anunțați despre această situație, prin intermediul școlilor de șoferi. În schimb, candidații programați pentru susținerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere se vor prezenta, fără programare, la sediul SPCRPCIV Călărași, începând cu data de 07 decembrie 2020.

Totodată, pentru operațiunile de înmatriculare permanentă, transcriere vehicul, autorizare provizorie și radiere, persoanele fizice și juridice programate, se vor reprograma pe site-ul DRPCIV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*