Șofer de microbuz, amendat cu 9.000 de lei de polițiștii călărășeni pentru nerespectarea prevederilor legale

Șofer de microbuz, amendat de polițiștii rutieri pentru că nu elibera bilete de călătorie. FOTO IPJ Călărași

Un șofer de microbuz a fost amendat cu 9.000 de lei de polițiștii rutieri din Călărași pentru nerespectarea prevederilor legale.

Potrivit IPJ Călărași, în cursul zilei de luni, 16 mai, în urma unei acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un șofer de microbuz, pe DN 31, în localitatea Ciocănești, în timp ce efectua transport public de persoane fără a elibera bilele de călătorie persoanelor transportate.

Conducătorul microbuzului a fost sancționat conform HG 69/2012 cu amendă în valoare de 9.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*