Șoferițele din Călărași, „sancționate” de polițiștii rutieri cu flori

Șoferițele din Călărași, „sancționate” de polițiștii rutieri cu flori. FOTO IPJ Călărași

Respectând tradiția, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au organizat luni, 1 Martie, o acțiune dedicată doamnelor si domnișoarelor.

Au fost vizate în special doamnele și domnișoarele aflate la volan, acestea au fost trase pe dreapta și „sancționate” cu flori și felicitări. În schimb, aceștia au primit zâmbete și mulțumiri.

Polițiștii le-au recomandat doamnelor și domnișoarelor să poarte centura de siguranță, să circule cu viteză adaptată la condițiile meteorologice, iar pietonilor să traverseze strada doar prin locurile marcate și semnalizate corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*