Ștefan Bănică Jr. cântă la Zilele Municipiului Călărași

Ștefan Bănică Jr. FOTO Primăria Călărași

Ștefan Bănică Jr. va susține un concert astăzi, la Zilele Municipiului Călărași.

Primăria și Consiliul Local Municipal organizează în zilele de 22 și 23 septembrie “Zilele municipiului Călărași”, eveniment care marchează 428 de ani de atestare documentară și respectiv 190 de ani de când orașul nostru a devenit reședință de județ.

Astăzi, între orele 18 – 20, pe scena din Parcul Dumbrava va avea loc un spectacol folcloric susținut de participanții la Festivalul Național de Folclor ”La Fântâna Dorului”.

De asemenea, între orele 20 – 23, tot pe scena din Parcul Dumbravă va avea loc un program artistic susținut de: Adriana Gavrilă, CoSma, Gelu Voicu și taraful, iar apoi va urma un concert extraordinar Ștefan Bănică Jr.

Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*