Surpriză pentru un băiat de 9 ani din Călărași, din partea polițiștilor de la Serviciul Rutier

FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au făcut o surpriză unui copil din municipiul Călărași care a împlinit vârsta de 9 ani.

Pentru un copil din municipiul Călărași, data de 5 septembrie nu a însemnat doar începerea unui nou an școlar, ci și o zi minunată petrecută alături de eroii săi polițiști din cadrul Serviciului Rutier Călărași.

Pe data de 5 septembrie băiatul și-a aniversat ziua de naștere, iar polițiștii rutieri i-au făcut o surpriză deosebită în „complicitate„ cu părinții, organizându-i o mică petrecere.

Copilul pasionat de tot ce înseamnă Poliție, a fost încântat de surpriză, primind de la polițiști, pe lângă dulciuri și cadouri, un tricou personalizat.

De surpriză s-au bucurat și alți copii din zonă, care i-au urat sărbătoritului La mulți ani!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*