Sute de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii călărășeni în minivacanța de 1 Decembrie

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice, polițiștii au intervenit la 193 de evenimente și au aplicat 349 de sancțiuni contravenționale.

Potrivit IPJ Călărași, în perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, structurile de poliție au intervenit la 193 de evenimente sesizate prin SNUAU 112. Au fost constatate 59 de infracțiuni, dintre care opt au fost în flagrant. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 349 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală depășește 113.000 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Poliției Române, context în care polițiștii rutieri acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulație, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier. Astfel, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 19 permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*