VIDEO Deputatul PSD Dumitru Coarnă susține că s-a încercat o lovitură în interiorul PSD Călărași și preluarea partidului

Deputatul PSD Dumitru Coarnă susține că s-a încercat o lovitură în interiorul PSD Călărași

Deputatul PSD Dumitru Coarnă susține că în ultimele zile, la nivelul filialei PSD Călărași s-a încercat o lovitură internă pentru îndepărtarea președintelui Vasile Iliuță și preluarea organizației de un grup de persoane apropiate de președintele Consiliului Județean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, „adică un PSD penelizat”.

Prezent la conferința de presă a PSD Călărași de joi, 17 februarie, Dumitru Coarnă a vorbit despre o persoană „importantă” care lucrează la destabilizarea partidului și schimbarea lui Vasile Iliuță din funcția de președinte al organizației județene a PSD Călărași, dar a refuzat pentru moment să-i dea numele. Totodată, deputatul social-democrat l-a asigurat pe Vasile Iliuță de toată susținerea sa.

„Să știți că avem și noi un rătăcit în PSD, nu o să îi spun numele acum, care, practic, lucrează la destabilizarea acestei organizații. În sensul de a fi schimbat Iliuță Vasile din funcția asta, să vină el cu niște alții care sunt favoriții domnului Iulian Dumitrescu. Adică, să fim un fel de PSD-filiala Prahova Iulian Dumitrescu. Nu o să îi spun numele. Este membru în funcție, vorba lui Caragiale. Este extrem de important. Vreau să transmit mesajul acesta, ca să înțeleagă toată lumea că PSD, la Călărași, în opinia mea, cam 70 la sută înseamnă Vasile Iliuță. Și atunci se încearcă, prin orice metode și prin orice mijloace, îndepărtarea acestui om. Vreau să mai spun un lucru, că eu voi fi și cu fața, și cu spatele, și cu lateralul, alături de Vasile Iliuță. Și nu voi permite niciunui rătăcit, indiferent de zona în care crede el că se mișcă, să ne destabilizeze aici. Știți foarte bine, am câștigat alegerile locale, am câștigat alegerile generale cu scor mare, aproape 50 la sută vot prin redistribuire și un merit fundamental este al președintelui Iliuță Vasile. Transmit lucrul ăsta ca să înțeleagă și acel rătăcit că nu o să îi reușească, indiferent câte pârghii și câte uși încearcă să folosească. Suntem câțiva aici care vor rezista alături de președintele Iliuță Vasile, indiferent de riscuri. Mie nu mi-e teamă, sunt un om curat, răspund oricui, oricând și oriunde”, a declarat Dumitru Coarnă.

El a mai menționat și alte persoane, „pe surse”, care ar fi fost implicate, între care primarul din Lehliu Gară, Iulian Iacomi, fostul senator PSD Roxana Pațurcă, ori fostul președinte al Tribunalului Călărași, George Șerban, dar nu a vrut să spună până la sfârșit cine este rătăcitul din PSD Călărași.

„A încercat, de exemplu, să vină Iulian Iacomi și să preia PSD. Ieri, alaltăieri… Adică lucrarea era cu Iacomi, cu doamna fost senator, actual inspector școlar, prim-vicepreședinte. Tot așa, pe surse, cică fostului președinte al Tribunalului Călărași, George Șerban, i se pregătea o funcție importantă(…). Sunt toți apropiați ai lui Iulian Dumitrescu. Se încearcă o revenire la vechea gardă, un PSD penelizat. Adică, practic, să fim degeaba pe aici. Nu! Noi am muncit pentru PSD. (…) Voia să fie în bord, nu numărul unu, dar în bord. Am spus lucrul acesta pentru că trebuia să-l spun”, a conchis deputatul Dumitru Coarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*