Tânăr de 19 ani, reținut de polițiștii călărășeni după ce a urcat la volanul unui autoturism sustras, fără permis de conducere și sub influența drogurilor

Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă
Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă

Zilnic, polițiștii rutieri desfășoară acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.

Astfel, la data de 05 mai, polițiștii din municipiul Călărași au oprit pentru control, pe strada Nicolae Titulescu, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din localitate. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar acesta a luat cheile autoturismului fără acordul proprietarului. De asemenea, întrucât manifesta un comportament agitat a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la cannabis.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Ulterior, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*