Lucian Bode a anunțat că în urma acțiunii de la Sărulești au fost confiscate 50 de tone de deșeuri metalice

Lucian Bode. FOTO MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că în urma acțiunii de la Sărulești, au fost confiscate 50 de tone de deșeuri metalice.

Bode a declarat că au fost vizate de controalele forțelor de ordine 22 de societăți comerciale.

“Am desfășurat o acțiune preventiv-reactivă în comuna Săruleși, județul Călărași pentru combaterea încălcării legislației de mediu. Au fost vizate sediile a 22 de societăți comerciale, bănuite de prelucrarea și depozitarea ilegală a deșeurilor metalice, activități susceptibile a pune în pericol circulația de pe autostrada A2. În urma acțiunii au fost confiscate 50 de tone de deșeuri metalice care ar fi pus în pericol mediul înconjurător”, a declarat Lucian Bode.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, alături de comisarii de la Garda Națională de Mediu, au desfășurat joi, o acțiune în comuna Sărulești, județul Călărași, pe linia protecției  mediului.

La acțiune au participat 65 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, 180 de jandarmi din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași și Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța, alături de Inspectoratul General de Aviație și a 24 de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*