VIDEO Primarul Marius Dulce: “Am modernizat tronsonul de drum din proximitatea Piscicola și nu ne oprim aici”

Marius Grigore Dulce, primarul municipiului Călărași. FOTO Mitică Raftu
Marius Grigore Dulce, primarul municipiului Călărași. FOTO Mitică Raftu

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat modernizarea tronsonului de drum din proximitatea Piscicola.

“Intrarea în municipiu este cartea noastră de vizită. Am modernizat tronsonul de drum din proximitatea Piscicola și nu ne oprim aici. Merităm un oraș modern și civilizat”, a declarat Marius Dulce.

Edilul a punctat că dorește ca toate proiectele să fie realizat cât mai trainic.

“Tot ceea ce am făcut în acești ani facem pentru cetățeni pentru că toți suntem membri ai acestei comunități, ai Călărașiului și fiecare ne dorim să le facem cât mai bine și cât mai trainice”, a mai spus Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*