Tânăr din Grădiștea, reținut de polițiștii călărășeni după ce a distrus cu toporul un autoturism

Șase călărășeni, reținuți de poliţişti pentru o înșelăciune cu combustibil de peste 25.000 de lei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au reținut un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, la data de 11 iulie, în jurul orei 22.10, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Grădiștea, județul Călărași, cu privire la faptul că o persoană i-a distrus autoturismul.

„În fapt, în jurul orei 22.00, pe fondul unui conflict mai vechi, un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate, cu un topor i-ar fi lovit și distrus capota, aripa dreaptă față și geamul lateral de la portbagaj”, au precizat reprezentanți ai IPJ Călărași.

Ca urmare a probatoriului administrat, la data de 12 iulie, față de tânăr a fost probată activitatea infracțională și luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Cel în cauză au fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*