Tânăr din Grădiștea, reținut de polițiștii călărășeni după ce a distrus cu toporul un autoturism

Mașină de Poliție

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au reținut un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, la data de 11 iulie, în jurul orei 22.10, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Grădiștea, județul Călărași, cu privire la faptul că o persoană i-a distrus autoturismul.

„În fapt, în jurul orei 22.00, pe fondul unui conflict mai vechi, un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate, cu un topor i-ar fi lovit și distrus capota, aripa dreaptă față și geamul lateral de la portbagaj”, au precizat reprezentanți ai IPJ Călărași.

Ca urmare a probatoriului administrat, la data de 12 iulie, față de tânăr a fost probată activitatea infracțională și luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Cel în cauză au fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*