VIDEO Procesul de votare a început fără probleme la nivelul județului Călărași

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, Bianca Ghiveci. FOTO captura video

Peste 800 de efective, formate din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri, polițiști locali și reprezentanți de la alte structuri asigura paza și protecția a 235 de secții de votare, în 201 locații, ce s-au constituit pe raza județului Călărași.

„Fermitatea, echidistanța în aplicarea legii și menținerea unui climat general de normalitate au fost și vor rămâne principalele priorități pentru angajații mobilizați astăzi, până la finalizarea întregului proces electoral”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, Bianca Ghiveci.

Personalul MAI rămâne în dispozitiv pentru a verifica, toate sesizările primite și pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona secțiilor de votare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*