Tânăr reținut pentru 24 de ore după ce și-a bătut fosta prietenă cu pumnii în timpul unei certe aprinse

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, după ce a fost acuzat de agresiune asupra unei tinere în vârstă de 17 ani, cu care ar fi avut o relație de concubinaj. Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 18 iulie, pe Drumul Național 3, iar poliția a intervenit la scurt timp după ce a fost alertată de un martor ocular.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, un bărbat a sunat marți, 18 iulie, în jurul orei 05.39, la numărul de urgență 112, sesizând că a asistat la o agresiune în timp ce se deplasa pe DN 3. Ofițerii din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară și cei de la Secția 7 Poliție Rurală Dor Mărunt s-au deplasat imediat la fața locului pentru a investiga situația.

Victima, o tânără din comuna Lupșanu, județul Călărași, prezenta leziuni la nivelul corpului, însă se arăta reticentă în a colabora cu autoritățile și a oferi detalii despre agresor sau eveniment. Aceasta a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Din ancheta desfășurată de polițiști, s-a stabilit că bănuitul ar fi fost într-o relație de concubinaj cu fata, iar în noaptea de 17 spre 18 iulie, în urma unor discuții tensionate și a consumului de alcool, el ar fi lovit-o pe aceasta cu pumnii în zona corpului, până când victima a căzut la pământ. Ulterior, tânărul s-ar fi speriat și ar fi fugit în satul Răzvani.

În urma probelor strânse și a declarațiilor martorilor, poliția a întocmit un dosar penal împotriva suspectului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Ca urmare a probabilității de pericol social, s-a dispus reținerea agresorului pentru o perioadă de 24 de ore și a fost transferat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*