Traficul rutier pe strada Eroilor va fi blocat între strada Grivița și strada București

FOTO Primăria Călărași

Primăria Călărași anunță că începând din 27 septembrie, traficul rutier pe strada Eroilor va fi blocat între strada Grivița și strada București întrucât încep lucrările de excavație la intersecția str. București cu str. Eroilor (Volna).

Pe strada Eroilor de la strada Flacăra se va putea circula doar prin virajul la dreapta pe strada București până la strada 13 Decembrie.

De asemenea, pentru transportul public de călători, va fi înființată o stație temporară de autobuz în fața Primăriei pe durata execuției lucrărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*