Tragedie pe lacul din localitatea Fântâna Doamnei. Un bărbat de 50 de ani a murit înecat

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitați să intervină joi, 30 iunie, cu un echipaj de descarcerare și cu o barcă pneumatică, pentru extragerea trupului neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care s-a înecat în lacul din localitatea Fântâna Doamnei, comuna Nicolae Bălcescu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, la sosirea pompierilor trupul bărbatului se află la aproximativ 5 – 6 metri de mal, la suprafața apei.

Pompierii militari au folosit o barcă pneumatică și echipamentele specifice  din dotare și au adus la mal trupul bărbatului.

Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, prezent la locul evenimentului, a declarat decesul persoanei.

Polițiștii călărășeni urmează să cerceteze și să stabilească cu exactitate împrejurările în care bărbatul și-a pierdut viața.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*