Trei bărbați, cercetați penal de polițiștii călărășeni pentru trafic de droguri

Trei bărbați, cercetați penal de polițiștii călărășeni pentru trafic de droguri

Trei bărbați sunt cercetați penal, doi în stare de arest preventiv, iar al treilea sub control judiciar, după ce, la data de 25 martie, au fost prinși în flagrant, de polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, având asupra lor canabis și cocaină.

Măsura a fost dispusă după ce, la aceeași dată, cei trei, cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, au fost prinși în flagrant, în municipiul Fetești din județul Ialomița, având asupra lor cantitatea de aproximativ 1,280 kilograme de canabis și 1,96 grame de cocaină. În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au introdus în țară, prin intermediul unei societății de curierat, un colet cu țară de proveniență Spania, în care erau disimulate drogurile de risc și de mare risc. Ulterior, la aceeași dată, au fost efectuate 11 percheziții domiciliare, în județul Călărași și în municipiul București, în urma cărora, polițiștii au ridicat cannabis, cântare electronice și grindere.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la data de 26 martie, magistrații din cadrul Tribunalului Călărași au emis mandate de arestare preventivă pe numele a doi dintre ei, în timp ce față de cel de-al treilea a fost luată măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*