Trei tineri ce furaseră un autoturism în București au fost prinși de polițiști călărășeni după o urmărire de 40 de kilometri

Trei tineri ce furaseră un autoturism în București au fost prinși de polițiști călărășeni după o urmărire de 40 de kilometri. FOTO: IPJ Călărași

Polițiștii călărășeni au fost sesizați marți, 25 aprilie, de către Direcția Generală a Poliției Municipiului București, cu privire faptul că un autoturism a fost sustras din Sectorul 2 al municipiului București.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, imediat au fost alertate echipajele aflate în teren, iar polițiștii din orașul Lehliu Gară au depistat autoturismul și au pornit în urmărire. De asemenea, în dinamică a fost solicitat și sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 6 Rurală Grădiștea și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„După aproximativ 40 de km, autoturismul a fost blocat în comuna Cuza Vodă, județul Călărași. În autoturism au fost identificați trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, toți din județul Ialomița. De asemenea, în urma verificării în bazele de date s-a stabilit faptul că bărbatul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul”, au anunțat reprezentanții IPJ Călărași.

Cei trei au fost conduși la sediul IPJ Călărași, urmând a se deplasa o echipă de cercetare din cadrul Serviciului Furturi Auto din cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*