Trei tineri, doi dintre ei minori, au fost trimiși în judecată după ce au tâlhărit-o pe gestionara unui magazin alimentar din Călărași

Palatul de Justiție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Palatul de Justiție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Trei tineri, doi dintre ei minori, cu vârste de 15 ani, și unul de 23 de ani, au fost trimiși în judecată, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie calificată. În luna februarie a acestui an, cei trei au pătruns într-un magazin alimentar din Călărași și, după ce au bătut-o crunt pe gestionara acestuia, au furat 1.250 de lei.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în data de 12 februarie, cei trei s-au deplasat în zona unui magazin situat la intersecția străzii Flacăra cu bulevardul Mircea Vodă. Aici, unul dintre adolescenți a pătruns în incinta magazinului alimentar, cu intenția de a sustrage bunuri şi bani, iar ceilalți doi au asigurat paza din exterior. Fiind surprins de gestionara magazinului, el a devenit violent, lovind-o pe femeie în zona capului, iar apoi a reușit să sustragă din sertarul casei de marcat suma de 1.250 de lei.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași au precizat că gestionara magazinului a fost lovită cu pumnul, picioarele şi o sticlă, pe toată suprafața corpului şi, în special, la nivelul capului.

„La un moment dat, în magazin a pătruns şi al doilea adolescent care, profitând de starea victimei, a sustras suma de 100 de lei, iar pentru a ascunde contribuția sa la comiterea infracţiunii a simulat imobilizarea celuilalt minor”, au mai precizat procurorii călărășeni.

La ora 01.17, agenți din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați cu privire la eveniment, iar imediat, la fața locului au fost direcționate echipajele de ordine publică, care i-au depistat pe cei în cauză.

Cei trei au fost trimiși în judecată, în stare de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*