Un alt pompier al Detaşamentului Oltenița a pierdut lupta cu virusul SARS-CoV-2

Năstase Niculae, pompier în cadrul Detaşamentului Oltenița, a murit, duminică, 8 noiembrie, după ce fusese internat în spital cu diagnosticul de coronavirus.

Decesul lui este deplâns de colegi, care și-au luat rămas bun printr-un mesaj postat pe Facebook

„Zbor lin către armata cerurilor, nea Nicu!

Cu profund regret anunțăm că un alt coleg de-al nostru din cadrul Detaşamentului de pompieri Oltenița ne-a părăsit astăzi.

P.C. Năstase Niculae a pierdut lupta cu virusul SARS-CoV-2 la vârsta de 63 de ani!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Zbor lin către armata cerurilor, nea Nicu!”, au scris pompierii călărășeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*