Un bărbat a fost reținut pentru că deținea o cultură de cannabis în localitatea Plătărești

Cultură de cannabis la Plătărești. FOTO Poliția Română - DIICOT

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru că deținea o cultură de cannabis în localitatea Plătărești.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Călărași, au surprins, în flagrant delict, în data de 7 octombrie, în localitatea Plătărești, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, care deținea o cultură outdoor de cannabis, înființată în proximitatea locuinței.

În cauză au fost efectuate 3 percheziții domiciliare în localitatea Plătărești și în municipiul București.

Polițiștii au descoperit și ridicat 57 de plante de cannabis (22 descoperite la fragrant și 35 la perchezițiile domiciliare), un laptop, 1 telefon mobil și 5.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*