Un bărbat de 71 de ani din Călărași a violat un copil de 6 ani, iar apoi a stat ascuns câteva luni într-un adăpost improvizat din București. Individul a fost arestat preventiv

Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat de 71 de ani din Călărași a violat un copil de 6 ani, iar apoi a stat ascuns câteva luni într-un adăpost improvizat din București, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași a trimis o informare despre acest caz pe care o redăm mai jos.

“La data de 15.06.2023, în timp ce se afla în locuința sa, din municipiul Călărași, județul Călărași, inculpatul F.I., în vârstă de 71 de ani, profitând de faptul că au rămas singuri, de imposibilitatea persoanei vătămate de a se apăra, din cauza vârstei foarte fragede, precum și de autoritatea morală pe care o avea asupra acesteia, prin prisma vârstei și a relațiilor de rudenie, a întreținut cu persoana vătămată, în vârstă de 6 ani, un act sexual oral, precum și un act de penetrare anală, în scopul obținerii unei satisfacții sexuale.

După sesizarea organelor de urmărire penală inculpatul a părăsit domiciliul său, în scopul de a se sustrage de la urmărire penală, ascuzându-se, timp de aproximativ 4 luni, într-un adăpost improvizat de pe raza municipiului București, unde a fost depistat de poliție la data de 19.10.2023, în urma punerii în executare a unor metode speciale de supraveghere.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași a propus luarea măsurii preventive a arestului preventiv, pe o durată de 30 de zile, față de inculpatul F.I., dosarul fiind înaintate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Călărași. Anterior, la data de 19.10.2023, organele de poliție din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au luat măsura reținerii față de inculpat, pe o durată de 24 de ore”- Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*