Un bătrân de 84 de ani este cercetat după ce a agresat sexual o fată de 11 ani. Fapta a avut loc în comuna Ciocănești

Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un bătrân de 84 de ani este cercetat după ce a agresat sexual o fată de 11 ani, iar fapta a avut loc în comuna Ciocănești.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, prin ordonanța procurorului de caz din data de 08.02.2024 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului S.A. (84 ani), pentru săvârşirea infracțiunii de: „agresiunea sexuală săvârşită asupra unui minor, prev. de art. 219 alin. (1) C. pen.

“La data de 30.01.2024, în jurul orei 14.30, în timp ce persoana vătămată, în vârstă de 11 ani, se deplasa pe o stradă din comuna Ciocăneşti, județul Călăraşi, îndreptându-se către locuinţa sa, a fost abordată de inculpatul S.A., în vârstă de 84 ani, care, profitând de vulnerabilitatea persoanei vătămate, a comis mai multe acte de natură sexuală împotriva minorei, altele decât cele prevăzute la art. 218 C.pen. în sensul că a mângâiat-o în zona fesieră şi pe sâni, în scop sexual, după care a invitat-o în curtea locuinţei sale.

La data de 09.02.2024 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi a propus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, pe o durată de 30 de zile, faţă de inculpatul S.A., dosarul fiind înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Călăraşi” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*