FOTO Incendiu pe Autostrada A2. Pompierii secției Dragaline au intervenit după ce un camion a fost cuprins de flăcări

Camion în flăcări pe A2. FOTO ISU Călărași
Camion în flăcări pe A2. FOTO ISU Călărași

Un incendiu de proporții au izbucnit marți, 6 octombrie pe Autostrada A2, la kilometru 105. Primii care au ajuns la locul indicat de martori au fost pompierii Secției Dragalina.

La fața locului s-a deplasat și o autospecială SMURD, dar nu a fost cazul să intervină. Nu s-au înregistrat victime, circulatia a fost oprită pe calea 2.

Camionul a ars în totalitate, așa că echipele de intervenție au fost nevoite să curețe și carosabilul după ce focul a fost potolit pentru redarea tronsonului de autostrada circulației rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*