Un pompieri călărășean va străbate 2.760 de kilometri cu bicicleta pentru a sprijini o cauză nobilă

Un pompieri călărășean va străbate 2.760 de kilometri cu bicicleta pentru a sprijini o cauză nobilă. FOTO ISU Calarasi

Plutonier adjutant șef Sebastian Laurențiu Ghioca și prietenul său, Adrian Ster, au luat startul în misiunea de a contura „România Copiilor Vulnerabili”.

„Colegul nostru, plutonierul adjutant șef Sebastian Laurențiu Ghioca, dispecer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei al județului Călărași, a acceptat în urmă cu puțin timp o mare provocare: Conturul României cu bicicleta, aproximativ 2.760 de kilometri, în două săptămâni. Totul pentru a sprijini o cauză nobilă, pentru a trage un semnal de alarmă și implicit pentru sprijinirea copiilor cu afecțiuni grave de la Fundația CID Copii în dificultate”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ștefan-Ovidiu Tătăranu, demersul colegului său.

Cicliștii din întreaga țară se pot alătura acestei acțiuni prin înscrieri pe:

Înscrierile pentru cicliști sunt deschise pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*