Un tânăr de 17 ani a fost prins după ce a smuls portofelul unei femei de 55 de ani. Fapta s-a petrecut pe o stradă din Călărași

Un tânăr de 17 ani a fost prins de polițiști după ce a smuls portofelul unei femei în vârstă de 55 ani. Fapta s-a petrecut pe o stradă din Călărași.

La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 15:07, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie, de 55 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că i-a fost smuls portofelul din mână.

“În fapt,  în jurul orei 15:00, persoanei vătămate i-a fost smuls portofelul din mână, de către o persoană necunoscută, de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 20-25 de ani.

Cercetările desfășurate cu operativitate de polițiști au condus la identificarea autorului, acesta fiind un tânăr, de 17 ani, din municipiul Călărași.

Bunurile au fost recuperate.

Față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, cu propunere de arestare preventivă” – IPJ Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*