Un tânăr de 25 de ani a fost prins după ce a tâlhărit o femeie în Călărași

Un tânăr de 25 de ani a fost prins după ce a tâlhărit o femeie în Călărași la începutul lunii februarie.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 6 februarie, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate mai multe obiecte de îmbrăcaminte pe care tânărul le-ar fi purtat în momentul săvârșirii infracțiunii.

“În urma probatoriului administrat, față de tânărul cercetat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Reamintim că la data de 1 februarie a.c., ora 21:56, Poliția Municipiului Călărași a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, de 67 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că i-a fost smuls portofelul din mână.

În fapt, în jurul orei 21:50, persoanei vătămate i-a fost smuls portofelul din mână, de către un bărbat necunoscut” – IPJ Călărași.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*