Un tânăr din Modelu, depistat când circula pe un motociclu, fără a avea permis

Un tânăr din Modelu a fost depistat când circula pe un motociclu, fără a avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 17 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu au oprit pentru control, în comuna Modelu, județul Călărași, un motociclu condus de un tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate.

Cu ocazia controlului, acesta a fost verificat în bazele de date, rezultând că nu poseda permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvâșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Din data de 13 iulie, a intrat în vigoare o modificare a Codului Penal, cu privire la înăsprirea pedepselor aplicate celor care conduc fără a poseda permis de conducere sau celor care conduc vehiculele sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*