Un tânăr din Oltenița a furat un moped și a spart două mașini, fapte pentru care a fost reținut 24 de ore

Un tânăr din Oltenița a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat un moped și a spart două mașini.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 28 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în două autoturisme, parcate în municipiul Oltenița, ar fi sustras bani și provocat distrugeri.

“Concomitent, la sediul poliției s-a prezentat un bărbat, de 64 de ani, care a sesizat faptul că în noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras un moped, din municipiul Oltenița, județul Călărași.

Cercetările desfășurate de polițiștii Poliției Municipiului Oltenița au condus la identificarea persoanei bănuite, un tânăr, de 19 ani, din localitate” – IPJ Călărași.

În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 29 ianuarie a.c., parchetul a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*