Un tânăr în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața pe plaja Podul 4, de la malul Borcei

Un băiat în vârstă de 18 ani, aflat duminică după-amiază pe plaja de la Podul 4, și-a pierdut viața înecat în apa brațului Borcei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, trupul tânărului a fost scos la mal de către oamenii care erau pe plajă și au fost solicitate totodată forțele de intervenție.

„S-au deplasat la fața locului un echipaj SMURD și un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Călărași. În ciuda eforturilor de resuscitare, manevrele nu au avut succes, medicul de pe Ambulanță declarând decesul persoanei”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care tânărul si-a pierdut viața.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*