VIDEO Vasile Iliuță anunță că social-democrații călărășeni se pregătesc să întâmpine sărbătorile pascale cu ajutoare pentru persoanele vulnerabile

PSD Călărași pregătește cadouri pentru persoanele vulnerabile din județ.

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a anunțat joi, 06 aprilie, în cadrul conferinței de presă săptămânale a partidului, că social-democrații călărășeni se pregătesc să întâmpine sărbătorilor pascale și vor merge cu ajutoare pentru persoanele nevoiașe din toate localitățile județului.

„Noi, ca partid social democrat, suntem pregătiți să întâmpinăm sărbătorile pascale și vom fi prezenți în fiecare localitate din județul Călărași, acolo unde avem primari, dar și unde nu avem primari. Vom identifica persoanele vulnerabile, care, de sărbătorile pascale, vor putea să se bucure de niște cadouri pe care noi, social -democrații, le vom duce”, a precizat Vasile Iliuță.

De asemenea, în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean, Vasile Iliuță a anunțat că tot în perioada sărbătorilor pascale, dacă vremea o va permite, vor fi organizate o serie de manifestări în Parcul Central din Călărași, dedicate, în special, copiilor.

„Consiliul Județean, împreună cu Direcția Județeană de Cultură, Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu și Muzeul Dunării de Jos vor fi prezente în parc cu echipe care vor arăta cât de frumoase sunt sărbătorile pascale în Călărași și vor încânta copiii ce vor fi prezenți în parc. Ca program orar, vă pot spune că sâmbătă și duminică, va fi deschis începând de la ora 09.00 și până la ora 20.00, iar luni, marți, miercuri și joi, de la ora 14.00 până la ora 20.00. Vrem să arătăm cu această ocazie cât de frumoase sunt aceste sărbători în Călărași și că ne preocupă cetățenii județului, atât cei care sunt plecați peste hotare și revin acum acasă, cât și cei ce se află în țară”, a mai precizat Vasile Iliuță.

Prezent la conferința de presă a fost și directorul general al EcoAqua SA Călărași, Eduard Grama, care a anunțat, între altele, demararea unui proiect ce vizează premierea, în bani, a elevilor cu merite deosebite la învățătură.

„În primul rând v-aș prezenta proiectul pe care l-am pornit împreună cu principalul acționar al operatorului de apă și canal Eco Aqua, respectiv acordarea către copii a unor burse de merit. Am stabilit, împreună cu președintele Consiliului Județean, că este nevoie să venim în întâmpinarea acestor copii, să-i motivăm, să vadă că, într-adevăr, atât administrația județeană, cât și operatorul de apă și canal, pot crea pentru ei condiții mai bune. Astfel, până la 1 iulie 2023, așteptăm la sediul operatorului, atât la relații cu publicul, cât și la biroul media, documentele prin care să se confirme că într-adevăr aveți niște medii excepționale, de peste 9,90. Copiii vor fi apoi premiați, în luna iulie, de către operator printr-o primă de 1.000 de lei”, a explicat Eduard Grama.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*