Primăria Călărași începe acțiunea de combatere a căpușelor pe spațiile verzi

Acțiune de combatere a căpușelor pe spațiile verzi. FOTO cu rol ilustrativ

Primăria Municipiului Călărași anunță că în perioada 24 – 28 mai se vor efectua tratamente de combatere a căpușelor, terestru, pe spațiile verzi ale municipiului Călărași.

Tratamentul se va efectua în intervalul orar 22.00 – 06.00, în funcţie de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei.

Substanțele active folosite, Cipermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxide sunt avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.

„Precizăm că tratamentele se vor desfășura în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației”, au transmis reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*